Noi creem proiecte umanitare, Tu, în schimb, ne ești alături cînd e mai mare nevoie. Tu ești forța care schimbă destine și împlinește vise. De-a lungul anilor, împreună cu tine am făcut ca pe fețele unor copii, crispate de durere sau de sărăcie să apară zîmbetul și să dispară grijile. Poveștile lor sunt despre tine, despre cum poți transforma o soartă dacă îți pasă, dacă te implici și dacă vrei să miști lucrurile.
V-ați gîndit vreodată că un zîmbet poate însemna o victorie ? Zîmbetul unui copil – este o victorie. Și e mai mult decît atît, în spatele său se ascunde o întreaga istorie despre curajul de a schimba cursul unui destin.
Zîmbetul pe buzele unui copil este atît de important pentru fiecare dintre noi. Curajul cu care ei își înfruntă destinul ne inspira, iar forța lor de viață cu care pașesc de fiecare dată ne umple de optimism.
Fiecare poveste, la fel ca și alte istorii, ne-a învatat că sîntem o forța atunci cand suntem împreună, cînd ne implicăm și ne pasă. Pe parcursul a mai multor ani, multe vieți s-au schimbat datorită vouă, celor care ați decis să nu stați deoparte.
Iar pentru asta vă mulțumesc !

Advertisements